Halloweentävling! Resultat

Hej alla glada!

Nu har vi i styrelsen utsett tre stycken vinnare i tävlingen på Gäddgårdsskolan torsdagen 27:e oktober. Första pris  delas ut personligen av styrelsen under dagen och är ett par vita Urbanears. Andra pris är ett presentkort på uppis värt 50 kr (vinnarens namn finns i Doras bok på uppis). Tredje pris är även det ett presentkort på uppis men värt 20 kr (vinnarens namn finns i Doras bok på uppis).

Tredje plats: Niklas B 9B

 

Andra plats: Johanna G 9C

 

Första Plats: Moa B 6B

 

Ångestskriket

Känner du dig trött och less på skolan just nu? Är det mycket plugg? Känner du ibland att du bara vill skrika ut din skolångest? Då har vi de bästa tillfället för dig! Klockan 10.00 på Torsdag (21/4 2016) så har vi i elevrådet bestämt att vi öppnar fönstren och skriker ut skolångesten tillsammans, hoppas du vill delta!

VÅFFLOR PÅ UPPIS 24/3

Skärtorsdagen den 24/3, dagen innan vi går på påsklov alltså, så har vi i elevrådet bestämt att vi ska sälja våfflor på uppis WIHOOO!!! Våfflorna kommer säljas från 9.15 – 13.30 och kommer kosta 20kr styck. I priset ingår även sylt och grädde på våfflan WIHOOO!!! Våfflorna innehåller: mjölk, mjöl, smör, salt och bakpulver ifall någon allergiker undrar, våfflorna kommer alltså innehålla både laktos och gluten men inte ägg.

Lärare-Elever istället för Gäddan-Sture?

Vi i elevrådet har fått information angående Gäddan-Sturematcherna, det sägs att dessa matcher inte är särkilt populära och att folk tappar intresset efter ett tag. Sedan handlar det även om hur stora sportintressen det finns på skoloran, det kan vara svårt att få tag på elever till ett lag. Därför föreslog Thomas att vi elever istället skulle möta lärarna i en fotbollsmatch. Ta gärna upp detta i klasserna och kolla gärna om det finns intresse.

 

Uppträdningssugna? ;)

Vi från elevrådet undrar om det finns några frivilliga som vill uppträdda på nobelmiddagen den 10/12 eller/och på julshowen som är den sista veckan före jullovet (återkommer om exakt datum senare). Om någon skulle va intresserad så hör av er till Ida Neuman 9B (ida.neuman@edu.arboga.se) eller Karin Aronsson 8A (karin.aronsson@edu.arboga.se). Vi nås även på facebook.

Ha en bra dag kära elever 🙂